Jul på Julins

JUL & NYTÅR

Højtid, samvær, god mad og drikke hører sammen. På Julins Café Bedste tænker vi det samme, og derfor har vi lavet en række gode jule- og nytårstiltag.

  • Fredage og lørdage op til jul serverer vi julemenu, julebuffet og vores lækre juleinspirerede tapas i caféen, disse aftener har vi et reduceret menukortet. Se flere detaljer om datoer og menuer længer ned på siden.
  • Juleaftensdag kan man komme og spise med os, eller bestille juleaftensmaden med hjem
  • Nytårsmenuen – et fyrværkeri for både ganen og øjnene. Vi har ligeledes en lækker børnetapas til nytårsaften, så også de små maver kan få et flot og spændende festmåltid.
  • Hertil har vi selvfølgelig de gode drikkevarer, der hører julen til. Tre forskellige juleøl, og et udvalg af snaps og gode julevine.
  • Gløgg og Julins hjemmelavede æbleskiver serveres hver dag i caféen.

ALLE VORES JULERETTER KAN LEVERES SOM “TO GO”

Julins Julemenuer i caféen eller “To go” 

 

Tre retters julemenu

  • (serveres følgende datoer som tavleret)
    November: 22., 23., 29. og 30.
    December: 6., 7., 13., 14., 20., 21. og 22. 
  • Røget lakseschnitzel med flødestuvet grønkål
  • Hvidtølbraiserede svinekæber med kanel, stjerneanis, pommes rösti og rosenkål

  • Lun marcipangratin med Amarena kirsebær og vaniljeis fra Vebbestrup

  • Pr. couvert kr. 298,-

 

Juleinspireret tapastallerken

  • (fredage og lørdage fra 15. november til 21. december)
  • Varmrøget laks med flødepeberrod
  • Ingefærmarinerede rejer
  • Kyllingespyd med appelsinsirup
  • Sandwich med valnøddepaté
  • Rösti med anderillette og syltede rødløg
  • Rødbedsflan med slagter Munch sylte
  • Grønkålssalat med æble, tranebær og vaniljeolie
  • Dadler med blå kornblomst og serrano skinke
  • 2 gode oste med hyben og kiks
  • Sirupskage med chokolademandler
  • Pr. couvert kr. 175.-

Julebuffet

  • (serveres på følgende datoer mod forudbestilling, både som frokost og aften)
    November: 23. og 30.
    December: 7., 14., 21., 22., og 23. 
    (kun som frokost den 23.)
  • Marinerede sild med karrysalat
  • Kryddersild med løg og kapers
  • Rødspættefilet med remoulade og citron
  • Varmrøget laks fra Kildens røgeri på små salater med dilddressing
  • Stegt medister
  • Grønkål og brunede kartofler
  • Frikadeller med surt
  • Ribbensteg med sprød svær og rødkål
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør
  • Pr. couvert kr. 225,-

Tilvalg:

  • Sylte med sennep og rødbeder 15.-

  • Brunkål med sønderjysk kålpølse 25.-

  • Stuvet hvidkål med kanelsukker 15.-

  • Blodpølse med sirup og kanelsukker 15.-

  • Brieost med hybenkompot og kiks 20.-

Juleaften

Juleaftensdag

Er du ikke til de store sammenkomster juleaften? Kan I bedst lide kun være jer to om aftenen uden at skulle lave mad og det store ræs? Er der ikke rigtig nogen at fejre juleaften sammen med?

Ligemeget hvad for en grund du eller I har, så er I hjertelig velkomne til at komme på cafeen juleaftensdag og få et dejligt julemåltid. Alle er velkomne alene eller flere sammen til middag ved fælles julebord. Vi holder spis-sammen-julemiddag kl. 12:00 og frem til caféen lukker kl. 14:30 den 24. december.

Vores lækre julemiddag kan også bestilles som “To Go”, og skal afhentes mellem kl. 10:00 – 11:30.

Julemiddagen består af følgende

  • 1/4 Cherry Valley and
  • Rødkål
  • Hvide kartofler
  • Brunede kartofler
  • Flødesauce
  • Chips
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Pris pr. couvert kr. 225,- både som “To Go” eller i caféen
Nytårsmenu

Vores lækre menuer til både børn og voksne

 

Nytårsmenu 2019

 

  • Jordskokkesuppe med stegte kammuslinger, basilikumsolie og chips. Hetil små italienske brød. 
  • Skindstegt torsk med safransnage og porrestrimler
  • Tournedos på toast med foie gras, trøffelsauce, kartoffelgratin med serrano, squashflan og bagte rødbeder.
  • Desserttapas : Panna Cotta med A. H. Riise romlikør, Brownie med hindbær, Minitærte med hvid chokolade, Kokoskaramel, Æbletrifli, Passionssorbet og Lakridsmarengs.
  • Pris pr. couvert kr. 450,-

Der medfølger vejledning til færdiggørelse og anretning, samt at en instruktionsvideo bliver gjort tilgængelig.

Bestilling senest 23. december.

Børnetapas til nytårsaften

  • Kyllingespyd
  • Frikadellespyd
  • Pizzastykke
  • Pølsehorn
  • Kartoffelrösti
  • Brød – smør
  • Cherrytomater
  • Mozzarellaost
  • Chokolademousse
  • Panna Cotta
  • Slikpose
  • Overraskelse
  • Pris pr. couvert kr. 145,-

11Tilkøb

Snack til nytårstalen

  • Olivensnegle, ostesnegle, salt mandler – kr. 25.-

Bonus retter

  • 30 g. Baeri Caviar med blinis, rødløg og cremè fraiche 38 %  (2 pers.) – kr. 525.-
  • Foie gras terrin med rosiner i portvin – kr. 95.-
  • 3 slags Unika oste med hybenkompot, syltede valnødder og kiks – kr. 85.-

Natmad

  • Karrysuppe med ris, porrer og hønsekød – kr. 60.-

Vin tilkøb (1/1 flasker)

  • Til snacks: Cremant d´Alsace Doff au Moulin – kr. 215,-
  • Til suppen: Barrique Pinot Blanc Luxenbourg – kr. 225,-
  • Til torsken: Pratsch økologisk Riesling Østrig – kr. 175,-
  • Til tournedosen: Calvente Castillejos Spanien – kr. 235,- (kultvinen som har været bordvin på El Bulli, verdens bedste restaurant)
  • Til desserten: Gewurtztraminer Vendange Tardives 2011 René Mure – kr. 325,-

 

Juleøl

 

Tuborg Julebryg – også kendt som sneøl

  • Fra fad
  • 40 cl – kr. 49,-

Nibe Bryghus – Rudolf

  • Dobbeltbock julebryg der er undergæret, med god fylde og en flot dybrød farve
  • På flaske – 6,5% vol
  • 50 cl – kr. 65,-

 

Jacobsen – Golden naked Christmas ale

  • Rødbrun dobbeltgæret ale
  • På flaske – 7,5% vol
  • 75 cl – kr. 92,-
Julehygge

Gløgg & Æbleskiver

Hver eneste dag i december serverer vi gløgg og æbleskiver. Vi tror på gode traditioner og hjemmelavet mad, så vores æbleskiver er hjemmelavede og pandestegt, helt fra bunden. Det samme er vores hjemmelavede gløgg, som vi selv blander sammen.

Æbleskiverne serveres med flormelis og marmelade.

Pris for 3 æbleskiver med en kop gløgg kr. 65,-
(kan også købes enkeltvis)